Tämä iPhone-kotelo sopii erityisesti yksinäisille naisille – tarvitsee aseenkantoluvan

Digi · Stara.fi

Suomessa pippurisumutteen hallussapitoon tarvitaan Suomessa poliisin myöntämä aseenkantolupa, joten aivan jokaisella vastaantulijalla ei ole sellaista taskussaan. Samasta syystä eräs uutuustuote ei taida saada Suomessa kovinkaan suurta menestystä, mutta ulkomailla tilanne voi olla toinen.

Kuva: Splash

Kyseessä on nimittäin iPhone-kotelo Spraytect, joka sopii erityisesti paljon yksin liikkuville naisille, jotka ovat potentiaalisia päällekarkaajan uhreja. Tässä kotelossa on puhelimen suojan lisäksi mukana sisäänrakennettu pippurisumute, jolla hyökkääjä saadaan taltutettua hetkeksi ja siten uhri saa aikaa paikalta pakenemiseen.

Paketti maksaa Yhdysvalloissa vain 39,90 dollaria. Valmistaja neuvoo suihkuttamaan hyökkääjän päälle pippurikaasua ”korvasta korvaan” parhaan mahdollisen tehon saavuttamiseksi. Sumutteen kerrotaan muun muassa sokaisevan kohteensa.

Kuva: Splash