365-kiloinen mies laihdutti puolet painostaan: ”En voinut uskoa olleeni niin iso”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla kerrotaan aika ajoin tapauksista, joissa lihavuudesta kärsivät ihmiset ovat onnistuneet pudottamaan huimasti painoa. Nyt eräs brittiläinen 365-kiloinen mies laihdutti puolet painostaan.

Gregg Blanchard oli aiemmin niin suurikokoinen, ettei päässyt elopainonsa takia ulos omasta talostaan. Painava miekkonen ei pystynyt liikkumaan ilman kainalosauvoja, ja suihkunkin ottaminen oli hänelle mahdotonta omin avuin. Manchesterilainen mies sai tilanteestaan tarpeekseen esiinnyttyään televisiossa.

Kimmoke laihdutukseen tuli, kun Blanchard näki kuvaruudulta oman kroppansa. Hän muutti ruokailutottumuksiaan ja lisäsi liikuntaa hämmästyttävin tuloksin. Mies laihtui ennätysnopeudella 150 kiloa, eli noin puolet aiemmasta painostaan.

Hän karisti hurjan kilomäärän vain yhden vuoden aikana. Tällä erää mies pystyy muun muassa ajamaan autoa ja kävelemään omin avuin. Hän käy säännöllisesti kuntosalilla, ja suunnittelee jo yhteistä lomamatkaa vaimonsa kanssa.

– Olen nyt 215-kiloinen. Se 150 kiloa on mennyt. Katsoin itseäni televisiosta, enkä voinut uskoa olleeni niin iso. Ihmettelin, miten minusta tuli tämän kokoinen, kertoi Gregg Blanchard WMUR 9 -kanavan uutisille.