Räppäri poliisin haaviin – kahden vuoden vankilareissu?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen r&b-laulaja ja räppäri Bobby Brown nousi 1980-luvulla julkisuuteen New Edition -poikabändistä ja teki sittemmin myös menestyksekästä soolouraa. Mies on tullut viime vuosina tunnetuksi lähinnä edesmenneen laulajadiiva Whitney Houstonin päihdeongelmaisena ex-aviomiehenä.

Bobby Brown oli vielä äskettäin vieroitushoidossa ehdonalaisen tuomionsa takia, mutta nyt mies on mitä ilmeisimmin saanut hiljaiselosta tarpeekseen. 43-vuotias laulaja tavattiin nimittäin ajelemassa autolla sekavassa tilassa Los Angelesin keskustassa. Brown oli ottanut ennen ajamistaan jotain miestä väkevämpää, ja hän saikin syytteen rattijuopumuksesta.

Artisti tulee saamaan samalla syytteen siitä, että ajoi ilman hänelle oikeudessa määrättyä alkolukkoa. Whitneyn ex-siippa saattaa joutua kahdeksi vuodeksi vankilaan, sillä hän saattoi rikkoa myös ehdonalaista tuomiotaan, jonka Brown sai aiemmasta rattijuopumuksestaan.

– Bobby ei ole enää vieroituksessa. Hän päätti, että on saanut tarpeekseen hoidoista. Ensin hän lupasi perheelleen ja ystävilleen hoitaa itsensä kuntoon. Täytettyään ehdonalaiseen tuomioon liittyvät velvollisuutensa hän päätti saaneensa tarpeekseen apua, kertoo lähde TMZ-sivustolle.

Bobby Brown herätti äskettäin närää pakenemalla kaaoottisesti paikalta ex-vaimonsa Whitney Houstonin hautajaisista. Poistuessaan mies vuodatti kyyneleitä. Myöhemmin syyksi selvisi se, ettei Brownin seuruetta haluttu mukaan intiimiksi tarkoitettuihin pienen piirin hautajaisiin. Mies raahasi tilaisuuteen mukaansa muun muassa nykyisen tyttöystävänsä Alicia Etheridgen.