BB-asukkaat kyllästyivät talon seksipuuhiin: ”S*atanan panolandia”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa alkaa tänään jälleen uusi viikko, kun parhaillaan käynnissä olevaa tuotantokautta on jäljellä enää neljä viikkoa. Väki talossa vähenee, mutta neljän seinän sisällä asuminen alkaa hiljalleen ottamaan koville.

Aamupäivällä BB-Jonna A, BB-Teija ja BB-Tommi siirtyivät talon pihamaalle haukkaamaan happea. Asukkaat alkoivat pian keskustella kiivaasti seksijutuista, joita kuullaan jatkuvasti muun muassa BB-Markuksen suusta. Lisäksi he ilmaisivat olevansa täysin kyllästyneitä talon lemmenparin, Markuksen ja Tean, muhinointiin.

– Ei tarvii ihmetellä, kenelle annan nimeämispisteet. Nyt kun näitä juttuja on kuunnellut. V*ttu mitä juttuja s*atana, BB-Jonna A purki raivoaan.

– Tuli kyllä selväksi, ketä sä meinaat, BB-Teija vastasi.

– S*atana, pimperot, tsumperot ja tumperot. V*ttu, v*ttu in my ass. Pimperot v*ttu.

– Ja ne biisitkin täällä. Koko ajan v*ttu samoja biisejä, Jonna A jatkoi.

– Koko ajan lauletaan päin v*ttua ja samat koko ajan, BB-Tommi sanoi.

– Sitähän ei nyt vituta, kun se saa p*llua, Teija vastasi viitaten Markukseen.

– V*ttu se saa koko ajan v*ttu olla henuuttelemassa sen kanssa. Pusi pusi, hali hali ja ollaan kiinni koko ajan käsi tisulissa, nuori blondi raivosi.

– Muistatteko, miten Tea hajoili, kun se ei saanut tupakkaa? Itki vaan, Teija muisteli.

– V*ttu ei sitä nyt kiinnosta muu, kun saa munaa minkä kerkiää. Ei kyllä pahemmin röökit ole mielessä. Ei ole kyllä muu mielessä, kun se s*atanan m*lkku, mikä siellä housuissa on, Jonna A puhkui.

– V*ttu ei jaksa enää kuunnella noita jööterijuttuja, Teija kommentoi.

Talon uusin asukas, BB-Jarno, liittyi pian kiihtyneiden asukkaiden seuraan. Mies kertoi, että hänen Big Brother -kokemukseensa on sisältynyt lähinnä vain alkoholin juomista.

– Oon kuunnellut vaan k*rpäjuttuja ja juonut kaljaa neljä viikkoa, Jarno kuvaili.

– Jeesuksen v*ttu. Kyllä täältä on saanut h*lvetin hienoja kokemuksia, mutta en tiennyt, että tää on s*atanan panolandia, Jonna A jatkoi raivopurkaustaan.

– Sama juttu vaan toistuu. Tää pahenee vaan. Kaikkien on kuunneltava sitä v*tun naimisen loisketta, Teija sanoi.

Häätöäänestyksessä ollut BB-Jonna A kertoi keskustelun aikana olleensa hieman pettynyt, kun hän ei päässyt kotiin sunnuntain livelähetyksen aikana. Urheilullinen nainen ihmetteli myös sitä, miten hän on kestänyt muiden asukkaiden härskejä puheita näinkin pitkään.