Gisele Bundchen upeissa bikinikuvissa – jättimasunsa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien raskaaseen sarjaan lukeutuva Gisele Bundchen nimettiin aiemmin tänä vuonna jälleen kerran maailman eniten tienaavaksi huippumalliksi. Joulukuussa 2009 perheenlisäystä saanut supermalli palasi nopeasti kuvauksiin ja tekee edelleen aktiivista malliuraa.

Parhaillaan jälleen raskaana oleva supermalli on nyt esitellyt vauvamasunsa Miamissa, jossa hän nautti olostaan bikineihin verhoutuneena.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on sekä maailman parhaiten palkattu että maailman rikkain supermalli. Forbes-talouslehden mukaan 31-vuotiaan Gisele Bundchenin tilipussi paisui viime vuonna peräti 45 miljoonalla dollarilla. Suurin osa neitokaisen tuloista kertyi hänen mainossopimuksistaan Versacen ja Pantenen kanssa. Listan kakkoseksi nousi brittiläinen supermalli Kate Moss, joka tienasi vuoden aikana vain 10 miljoonaa dollaria.

Bundchenilla on hallussaan ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisisa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa.