Courtney Stodden kiistää silikonit – nämä muka luomut?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuonna näyttelijä Doug Hutchison ja teini-ikäinen Courtney Stodden astelivat alttarille suuren mediakohun saattelemana. Sittemmin kohuttu pariskunta on pysytellyt tiiviisti otsikoissa erityisesti teinivaimon rohkeiden poseerausten merkeissä.

Courtneyn muodoista onkin keskusteltu julkisuudessa, ja monet epäilevät neitokaisen käyneen kirurgisissa operaatioissa muokkaamassa vartaloaan. 18-vuotias julkkistyrkky vieraili vastikään plastiikkakirurgin vastaanotolla, koska halusi ammattilaisen lausunnon sille, että hänen muotonsa ovat aidot. Tähden uusimmissa Twitter-kuvissa hänen luonnottoman kokoisilta vaikuttavat jättirintansa puhuvat kuitenkin omaa kieltään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Vihreä maili -elokuvassakin esiintynyt Doug Hutchinson ja nykyään 18-vuotias Courtney Stodden menivät naimisiin viime vuoden toukokuussa Las Vegasissa. Teinitytön mukaan he deittailivat noin puolen vuoden ajan ennen kuin he päättivät tehdä suhteestaan vakavamman. He muun muassa lähettelivät toisilleen tekstiviestejä ja keskustelivat internetissä. Stodden on kertonut aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.