Justin Bieberistä tehtiin seksinukke – näillä kuvilla sitä mainostetaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen supertähti Justin Bieber on yksi maailman suosituimmista artisteista. Poplaulajalla on kymmeniä miljoonia faneja, jotka lähettelevät Bieberille päivittäin muun muassa kosintapyyntöjä ja treffikutsuja.

Nyt Justin Bieberistä on tehty härski oheistuote – nimittäin pumpattava seksinukke. Pipedream-erotiikkayrityksen luoman seksinuken nimi on Just-in Beaver. Paketin kannessa nähdään poplaulajaa muistuttava lippispäinen poika ilman paitaa. Pakkaus on koristeltu muun muassa suorasanaisilla teksteillä, kuten ”sain viimein seksiä”. Seksinuken mainosteksteissä nähdään myös tähden tyttöystävän Selena Gomezin nimi hieman kaksimielisessä merkityksessä.

Aika näyttää, haastaako Justin Bieber kyseisen yrityksen oikeuteen. Teinitähti ajautui aiemmin tänä vuonna kiistaan RC3-peliyhtiön kanssa häntä pilkkaavan Joustin Beaver -parodiapelin takia. Laulajan lakimiehet lähettivät peliyhtiölle kirjeen, jossa he vaativat muun muassa pelistä saatujen tulojen maksamista poptähdelle.

Justin Bieber teki viime kuussa näyttävän mainostempauksen, joka liittyi hänen Beauty And A Beat -kappaleensa musiikkivideon julkaisuun. Teinitähti väitti varkaiden anastaneen hänen kannettavan tietokoneensa ja kameransa konsertin aikana. Poplaulaja väitti, että eräällä nettibloggarilla oli hallussa hänen elektroniikkalaitteistaan löytynyttä videomateriaalia. Bieber julkaisi verkossa mediakohun keskellä itse kuvaamansa musiikkivideon, joka on sittemmin kerännyt yli 64 miljoonaa katselukertaa.