Lady Gaga avautui lihavuuskohusta: ”Entäs Adele? Hän on isompi kuin minä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nähtiin äskettäin nettivideolla, jossa hän oksensi yllättäen kesken keikkansa Barcelonassa. Viime viikolla kohuttu laulajatähti joutui ongelmiin taannoisen rahankeräyksen johdosta, koska kerättyjä rahoja ei koskaan lahjoitettu.

Lihavuuskohun keskiöön taannoin joutunut kaunotar on nyt kommentoinut saamaansa kritiikkiä. Samalla hän on verrannut itseään soul-diiva Adeleen, joka kuuluu myös muhkeamuotoisten poppareiden joukkoon. Hän ihmetteleekin nyt, minkä takia brittitähti ei ole kokenut samanlaista kohua oman kokonsa takia.

– Entäs Adele? Hän on isompi kuin minä, miksi kukaan ei sano siitä mitään? Hän on upea, ja minun pitääkin olla yhtä itsevarma kuin hän, kertoo Lady Gaga Stylist-lehdelle.

Lady Gagan suunnittelemia rannekoruja myytiin taannoin sillä verukkeella, että niiden tuotto menisi kokonaisuudessaan Japanin maanjäristyksen uhreille. Oikeusjutun mukaan Lady Gaga yhdessä levy-yhtiö Universal Musicin ja muiden osanottajien kanssa veivät kuitenkin osan tuotoista ”muihin kuluihin”. Michiganilainen tuomioistuin määräsi Lady Gagan ja seitsemän muuta vastaajaa maksamaan jättisummia hyväntekeväisyyteen. Lady Gagan osuus korvaussummasta on 107.500 dollaria, jonka hän joutuu maksamaan tsunamin uhreja auttavalle järjestölle.