Nainen masturboi väärässä paikassa – käsirautoihin Starbucksissa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Poliisit joutuvat usein tekemisiin itsensäpaljastajien tai julkisella paikalla itseään tyydyttävien henkilöiden kanssa. Epäsovelias käyttäytyminen johtaa yleensä pidätykseen. Nyt eräs amerikkalainen nainen on joutunut käsirautoihin väärässä paikassa tapahtuneen masturboinnin takia.

Floridassa asuva 29-vuotias Jennifer Piranian aiheutti viime viikolla huomiota Starbucks-kahvilan aulassa, kun hän hipelöi estottomasti alapäätään ohikulkijoista välittämättä. Työntekijät soittivat poliisille ja kertoivat julkisella paikalla masturboivasta naisesta.

Hieman sekavasti käyttäytynyt nainen kertoi poliiseille odottavansa lääkäriin menoa. Poliisit päättivät tutkia Piranianin laukun, jonka sisältä löytyi kokaiinin käyttöön tarkoitettu huumeväline. Hänet pidätettiin huumeiden ja huumausainevälineiden hallussapidosta, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.