Tamara Ecclestone esitteli rohkeaa kaula-aukkoaan Twitterissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Hän keikistelee mielellään julkkisjuhlilla paljastavissa asuissa.

28-vuotias seurapiirikaunotar ei petä neitokaisen tuoreessa Twitter-päivityksessäkään. Tamara on nimittäin parhaillaan uimapukumainosten kuvauksissa, ja siinä sivussa hän ehti myös jakaa faniensa iloksi kuvan, jossa hän poseeraa lomaparatiisin auringossa varsin avarassa kaula-aukossa.

Kuva: Twitter


Kuva: Twitter

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.