Barack Obama ja Mitt Romney ovat nyt veljeksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa äänestettiin tiistaina maan presidentistä, ja niukasti enemmän ääniä sai istuva presidentti Barack Obama. Valitsijamiesten suhteen Obama vei sen sijaan voiton selvästi, joten hän jatkaa virassaan myös seuraavat neljä vuotta. Mitt Romney joutui pettymään raskaasti tulokseen.

Yhdysvalloissa Romney ja Obama tuskin ovat ylimpiä ystäviä, mutta Afrikassa tilanne on täysin toinen. Siellä kenialainen nainen on nimittäin synnyttänyt kaksoset, ja vaaleihin liittyen hän keksi antaa pojilleen varsin ajankohtaiset nimet. Toinen pojista sai nimekseen Barack Obama ja toinen Mitt Romney. Mitt ja Barack ovat siten nykyisin veljeksiä.

Asiasta kertoneen Reuters-uutistoimiston mukaan lasten 20-vuotias äiti Millicent Owuor toivoo, että Barack ja Mitt tulevat jatkossa toimeen paremmin kuin Yhdysvaltojen kaimansa.