Hollywood-komistus puolialastomana nettikuvassa: ”Kiitos!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäpariskunta David Arquette ja Courteney Cox erosivat pari vuotta sitten. Scream-elokuvista tunnettu Arquette otti eron niin raskaasti, että ratkesi ryyppäämään. Mies päätyi lopulta hermoromahduksen ja alkoholiongelmansa takia vieroitushoitoon.

40-vuotias tähti nähdään seuraavaksi tuhon jälkeiseen maailmaan sijoittuvassa elokuvassa Orion. Nyt David Arquette on lisännyt Twitter-tililleen kuvan itsestään roolissa, jota varten hänet on puettu pelkästään lannevaatteisiin ja ympärilleen kiedottuihin ruosteisiin kahleisiin. Lisäksi näyttelijä kiittää Twitterissä fitness-guru Jon Paul Crimiä rooliin vaadittavaan lihaskuntoon auttamisesta.

Kuva: Twitter

David Arquette avioitui Frendit-tähti Courteney Coxin kanssa vuonna 1999. Coco-tytär on pariskunnan ainoa lapsi. Parin avioliitto oli pitkään vaikeuksissa, mutta Arquetten uskottomuus koitui lopulta liiton tuhoksi. Mies nimittäin petti Coxia mallitarjoilija Jasmine Waltzin kanssa. Arquette julkaisi jopa Twitter-blogissaan kuvan hänestä ja Waltzista. Kuvatekstissä luki “hyviä aikoja”.