Jack Black liian lihava menestysrooleihin? Palkkasi laihdutusavustajan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen koomikko Jack Black tunnetaan monien huumoripitoisten elokuvarooliensa lisäksi muusikkona. Miehen Tenacious D -yhtye oli pääosassa elokuvassa Tenacious D: Maailman paras rokkibändi.

Nyt suosikkikoomikon kerrotaan ryhtyneen laihdutuskuurille. Jack Black uskoo olevansa joihinkin Hollywood-rooleihin liian iso, minkä vuoksi mies onkin palkannut kunto-ohjaajien ja terveysasiantuntijoiden tiimin auttamaan häntä painonpudotuksessa. Roskaruokaa rakastava huumorimies haluaa karistaa kropastaan vähintään 9 kiloa.

– Muutama vuosi sitten Jack oli yksi Hollywoodin halutuimmista tähdistä, mutta asiat ovat menneet sittemmin toiseen suuntaan. Hänelle on sanottu, että hän on liian iso joihinkin rooleihin, joten hän yrittää nyt laihduttaa, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

Tenacious D -yhtye tunnetaan huumoripainotteisesta, mutta ammattimaisesta musiikistaan. Yhtye on ollut aktiivisena vuodesta 1994. Bändi nousi suosioon lyhytikäisen televisiosarjansa myötä, minkä jälkeen julkaistiin sen ensimmäinen albumi Tenacious D. Maailmanlaajuiseen suosioon yhtye pääsi siitä tehdyn fiktiivisen elokuvan ansiosta.