Jennifer Lopez yllättää Helsingissä: Yksi suomalaisfaneista tulee ikionnelliseksi!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Menestynyt latinolaulajatar ja Americal Idol -tuomarinakin tunnettu Jennifer Lopez kiertää parhaillaan maailmaa Dance Again -kiertueellaan. Tänä iltana show rantautuu Suomeen, ja Helsingin Hartwall-areenalla nähtäneen unohtumaton keikkasetti.

Laulajadiiva tervehti heti tiistai-iltana suomalaisia fanejaan Twitter-bloginsa välityksellä. Neitokainen pyysi fanejaan ottamaan häneen yhteyttä Twitter-palvelun kautta. Poppari kutsuu yhden onnekkaan twiittaajan takahuoneeseen tutustumaan tähden kulissien takaiseen elämään.

– Twiittaa minulle Helsinki! Twiittaa kuva illan konserttilipusta minulle. Valitsen yhden voittajan, joka pääsee takahuoneeseen, kirjoitti Jennifer Lopez Twitter-blogissaan.

60 miljoonaa albumia myynyt laulajatar on saavuttanut viime aikoina hurjaa suosiota uusimmalla Love?-albumilla, joka sisältää muun muassa jättihitin On the Floor. Kyseinen kappale on kerännyt 550 miljoonaa katsojaa YouTube-palvelussa. Kiertueen keikoilla kuultaneen suosituimpia hittikappaleita tähden pitkän uran ajalta.