Justin Bieber esitteli sixpackinsa – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen supertähti Justin Bieber on yksi maailman suosituimmista artisteista. Poplaulajalla on kymmeniä miljoonia faneja, jotka lähettelevät Bieberille päivittäin muun muassa kosintapyyntöjä ja treffikutsuja.

Äskettäin 18-vuotias poppari esitteli Twitter-otoksessaan käsilihaksiaan. Nyt itseään timmimpään kuntoon treenaileva Justin Bieber on julkaissut verkossa kuvan, jossa hän pääsee esittelemään vatsalihaksiaan faneilleen. Otoksesta näkyy, että popsensaatio on onnistunut kasvattamaan itselleen pienen sikspäckin.

Kuva: Twitter

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Manageri Scooter Braun löysi Bieberin YouTube-palvelun kautta. Sittemmin teinitähti tutustui r&b-laulaja Usheriin ja julkaisi One Time -debyyttisinglensä. Menestystä onkin tullut roppakaupalla, sillä Justin Bieber nimettiin taannoin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten kärkikastiin.