Kendall Jenner keikistelee bikinikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän julkkisperheen nuorimpiin jäseniin lukeutuvat Kylie ja Kendall Jenner ovat tehneet jo näyttävää uraa julkkismaailmassa. Molemmat ovat poseeranneet lehtien palstoilla ja muotikuvissa, mutta erityisesti Kendall on menestynyt alalla.

16-vuotias realitytähti bongattiin äskettäin kirjan julkaisutilaisuudesta Australiasta. Nyt neitokainen on viettänyt kyseisessä maassa laatuaikaa äitinsä Kris Jennerin kanssa. Naisten helikopteriretki päätyi kalliolle, jossa mallikaunotar poseerasi bikineissä kameralle. Kuva päätyi tietenkin myös verkkoon.

Kendall Jenner on noussut viime vuosina kansainvälisesti tunnetuksi perheestään kertovan Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä. Hän on työskennellyt mallina muun muuassa Sherri Hill -merkille, astellut muotinäytösten catwalkeilla ja poseerannut bikinikuvauksissa. Kendall Jenner ja hänen nuorempi siskonsa Kylie Jenner ovat myös koulunsa cheerleader-joukkueen jäseniä.