Ajokortti arpajaisista? Kardashianin pysäköi invapaikalle – eikä edes viivojen sisään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Kim Kardashian on tehnyt valtavan omaisuuden bisneksillään, jotka saivat alkunsa hänen noustua yllättäen maailman seuratuimpien julkkistähtien joukkoon. Monien muiden julkkisten tavoin Kimikin teki läpimurtonsa alastonkuvien merkeissä.

Nyt 31-vuotiaan Kim Kardashianin kerrotaan pysäköineen autonsa invapaikalle. Radar Online -sivuston mukaan kurvikas neitokainen parkkeerasi Rolls Royce -autonsa laittomasti liikuntarajoitteisille tarkoitettuun parkkiruutuun Miamissa. Kaunotar ei osunut kaikeksi epäonneksi edes parkkiruudun viivojen sisäpuolelle.

Äskettäin Kimin poikaystävä Kanye West julkaisi esikuuntelupätkän uudesta White Dress -kappaleesta, jonka uskotaan viittaavan pariskunnan tuleviin häihin. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin kerrotaan häistä. Pariskunta on viime aikoina nauttinut toistensa seurasta monilla julkisilla treffeillä. Äskettäin rakastavaiset nähtiin juhlimassa Kimin 32-vuotissyntymäpäiviä.