Lindsay Lohan: ”Poliisit ovat salaliitossa minua vastaan!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Myös näyttelijättären julkkisvanhemmat joutuvat aika ajoin otsikoihin rahariitojen ja väkivaltaväitteiden merkeissä.

Lohania syytetään nyt virkavallalle valehtelemisesta, sillä hän väitti olleensa vain matkustajana kesäkuussa kolarin ajaneessa Porschessa, kun taas silminnäkijälausuntojen mukaan tähti itse ajoi autoa. Ehdonalaisessa vapaudessa oleva näyttelijätär pelkää yhdenkin rikkomuksen lähettävän hänet takaisin vankilaan.

Nyt TMZ-verkkosivusto kertoo Lohanin uskovan, että Los Angelesin poliiseilla on meneillään henkilökohtainen ajojahti Lohania kohtaan. Tähti väittää edelleen, ettei itse ajanut onnettomuusautoa.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.