Avatar-päätähti riehui – portsarit kaasuttivat ja polisi pidätti! Katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Toimintaelokuvien tähti Sam Worthington nähtiin hittielokuva Avatarin miespääosassa. Tämän ohella mies nähtiin myös Titaanien Taistelu -elokuvassa. Avatarin jälkeen Worthington on pitänyt hiljaiseloa julkisuudessa, mutta nyt hän on jälleen otsikoissa – ikävissä merkeissä.

Sam Worthington nimittäin pidätettiin eilen illalla Yhdysvaltojen Atlantassa, kun hänen kerrottiin tapelleen ravintolan edustalla. Näyttelijä on kaupungissa kuvaamassa Breacher-elokuvaansa, mutta illanvietto tyssäsi ravintolan ovelle liian vahvan humalatilan takia. Portsarit joutuivat lopulta käyttämään pippurikaasua tähden taltuttamiseksi. Sen jälkeen paikalle hälytetyt poliisit pidättivät näyttelijän, TMZ uutisoi.

Kuva: Splash

Sam Worthington on 36-vuotias australialainen näyttelijä. Mies oli aluksi erittäin tunnettu vain kotimaassaan lukuisten televisio-ohjelmien kautta. Muun maailman tietoisuuteen Worthington astui vuonna 2009. Mies nähtiin tuolloin Terminator Salvation -elokuvan päätähtenä. Sen jälkeen olivat vuorossa Avatar ja Titaanien taistelu. Ennen menestystään mies myi omaisuutensa ja osti auton. Hän asui omien sanojensa mukaan autossa, kunnes Avatar-rooli pelasti hänet köyhyydestä.