Barack Obama pieksi Justin Bieberin – tässä on maailman suosituin twiitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime kuukausina koko maailma on kohissut Yhdysvaltain tulevasta presidentistä. Nyt, kun vaalivoitto on mennyt istuvan presidentin Barack Obaman nimiin, ovat historian kirjat muuttuneet monella tavalla.

Ensimmäinen tummaihoinen presidentti kuittasi voittopäivänään paitsi neljä lisävuotta Valkoisessa talossa, myös maailman suosituimman twiittaajan tittelin. Presidentin Twitter-palveluun kirjoittama viesti päihitti nimittäin teinitähti Justin Bieberin Twitter-viestin, joka sai syyskuussa 223.000 uudelleentwiittausta, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Kuva: Twitter

Viestissä nähdään Obama, joka halaa vaimoaan Michelle Obamaa. Kuvassa lukee ”neljä vuotta lisää”. Twiitti on tähän mennessä saanut yli 600.000 uudelleentwiittausta, ja sen lisäksi yli 200.000 ihmistä on äänestänyt sitä suosikkitwiitikseen. Presidentinvaalien tulos sai ihmiset villiintymään sosiaalisessa mediassa, sillä pelkästään Twitterissä kirjoitettiin aiheesta 32 miljoonaa viestiä.

Bieberin viesti fanilleen tulee hyvänä kakkosena. Nuori tähti julkaisi syöpään kuolleelle fanilleen syksyn alussa viestin, jossa luki ”Lepää rauhassa, Avalanna. Rakastan sinua”. Kyseinen viesti kosketti välittömästi ihmisten sydämiä, ja he uudelleentwiittasivat viestiä innokkaasti eteenpäin.