Christina Hendricks muodot pursuivat mekosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan huippusuositun Mad Men -televisiosarjan tähtenä, mutta hän on ollut otsikoissa uransa sijaan lähes yksinomaan muotojensa merkeissä. Hiljattain kaunotar suuttui haastattelijalle tämän viitatessa häneen ”isokokoisena” naisena.

Nyt 36-vuotias Christina Hendricks on poseerannut valokuvaajille AFI-juhlallisuuksien punaisella matolla näyttävässä asussa. Tähti oli nimittäin valinnut ylleen ihoa myötäilevän mustan mekon, jonka kaula-aukko ei jättänyt ketään kylmäksi. Naisen muhkea rintamus oli nimittäin näyttävästi esillä.

Christina Hendricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Hänet nähdään myös Drive-elokuvassa. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen, kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.