Ciara julkaisi omat bikinikuvansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fantasy Ride -albumillaan taannoin mukavasti menestynyt r&b-tähti Ciara kertoi viime vuonna katuvansa vanhoja alastonkuviaan. Tähden mukaan Vibe-lehdessä julkaistut kuvat laitettiin lehteen ilman hänen lupaansa.

Nyt 27-vuotias tähti on lisännyt omalle Twitter-tililleen kuvia, joissa hän poseeraa bikineissä. Pian viidennen levynsä julkaiseva laulajatar nauttii otoksissa dubailaisen aurinkorannan lämmöstä kirkkaanpunaisissa, katseet kääntävissä bikineissä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Ciaran vuonna 2009 julkaistu läpimurtolevy Fantasy Ride nousi jo ennakkotilauksilla iTunesin ladatuimmaksi r&b-albumiksi. Moninkertaista platinaa albumeillaan myynyt laulajatar vieraili sittemmin Justin Timberlaken kanssa tekemällään Love Sex Magic -hitillä ja tänä vuonna Ciara on ajankohtainen One Woman Army -albuminsa merkeissä.