Hollywood-tähdet salaa naimisiin – varkaat iskivät häämatkalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulaja-näyttelijätär Evan Rachel Wood on tullut suomalaisille tutuksi lähinnä televisiosarjoista, joista tunnetuin lienee True Blood. Neitokainen joutui taannoin korjailemaan hammasrivistöään, koska hän sai rajun iskun kasvoihinsa juhliessaan kavereidensa kanssa.

25-vuotias Evan Rachel Wood on nykyisin jo vaimo. Hän meni äskettäin salaa naimisiin kihlattunsa Jamie Bellin kanssa. Pariskunta sormusti toisensa vuotta aiemmin. Avioliittohuhut saivat alkunsa, kun heidän nimettömissään kimalteli aiemmin tällä viikolla vihkisormukset. Nyt Hollywood.com kertoo, että pariskunnan hotellihuoneeseensa murtauduttiin viime viikonloppuna häämatkalla. Varkaat saivat saaliikseen runsaasti pariskunnan omaisuutta.

Näyttelijätär alkoi seurustella Hollywood-tähti Jamie Bellin kanssa jo vuonna 2005, kun he tapasivat Green Day -yhtyeen musiikkivideon kuvauksissa. Heidän suhteensa kesti kuitenkin tuolloin vain vuoden ajan. He palasivat takaisin yhteen vuonna 2010. Evan Rachel Wood on ollut kihloissa myös rokkari Marilyn Mansonin kanssa.

Evan Rachel Wood on tehnyt uraa sekä näyttelijänä että laulajana. Useissa televisiosarjoissa urallaan esiintynyt tähti debytoi valkokankaalla vuonna 2002, jolloin ensi-iltansa sai elokuva Little Secrets. Seuraavana vuonna hän nousi todelliseksi Hollywood-tähdeksi saatuaan Kolmetoista-elokuvan roolisuorituksestaan muiden muassa arvostetun Golden Globe -ehdokkuuden. Viime vuonna neitokainen nähtiin The Ides of March -elokuvassa.