Mallikaunottaren peppu vangitsi Justin Bieberin katseen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

New Yorkissa järjestettiin aiemmin tällä viikolla Victoria’s Secretin vuosittainen muotinäytös, jossa huippumallit esittelivät muun muassa yrityksen alusvaatteita catwalkilla. Teinisensaatio Justin Bieber oli yksi spektaakkelimaisen illan esiintyjistä.

Nyt verkossa on julkaistu kuva, jossa Justin Bieber ihastelee naiskauneutta esiintymisensä aikana. Otoksessa nähdään, kuinka teinipoppari tuijottaa erään vaalean mallikaunottaren timmiä takamusta esiintymislavalla. Laulaja ei saanut silmiään irti sinisiin pikkupöksyihin pukeutuneen kaunottaren pepusta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Justin Bieberin uskotaan hurahtaneen tatuointeihin, sillä 18-vuotiaan kanadalaistähden vartaloa koristaa lukuisat ihomaalaukset. Laulaja otti äskettäin käsivarteensa Believe-tekstin, joka sai inspiraation hänen tuoreimmasta albumistaan. Nuorukaisen käsivarressa on myös pöllo-tatuointi, joka Bieberin mukaan symboloi viisautta, majesteettisuutta ja voimaa.