Näitä silikoneja ei heti unohda: Katie Price tiukassa topissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitytähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Vähäpukeisuudestaan tunnettu kolmen lapsen äiti yrittää jälleen saada jalansijaa musiikkialalla.

Nyt 34-vuotias kaunotar ikuistettiin paparazzien kameroille Lontoossa sijaitsevan Shadow Lounge -yökerhon edustalla. Armeijanvihreään takkiin ja ihoa myötäilevään toppiin pukeutuneen Katie Pricen muodot käänsivät katseita, sillä neidon silikonirinnat olivat tyrkyllä avoimen kaula-aukon vuoksi.

Katie Price erosi äskettäin on-off-poikaystävästään Leandro Pennasta. Pariskunta ehti myrskyisän suhteensa aikana eroamaan useaan otteeseen. Povipommin kerrotaan jättäneen argentiinalaisen kultansa muun muassa kielimuurin takia. Naisen väitetään kommunikoineen välillä entisen rakkaansa kanssa tulkin avustuksella. Price on ollut naimisissa laulaja Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa.