Jennifer Lopez kiistää hankkineensa hotellisiivoojalle potkut

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Jennifer Lopez esiintyi äskettäin Suomessa Hartwall-areenalla. Dance Again -maailmankiertueellaan parhaillaan oleva Lopez on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa muun muassa bikinikuviensa ja seurustelusuhteidensa merkeissä.

43-vuotiaan latinokaunottaren väitetään aiheuttaneen eräälle hotellisiivoojalle potkut Saksassa. Jennifer Lopez majaili Melia Duesseldorf -hotellissa, jossa Pray Dodaj -niminen nainen työskenteli siivoojana. Naisen mukaan hän on suuri Jennifer Lopezin fani, joten hän päätti kysyä laulajattarelta nimikirjoitusta.

Dodaj oli siivonnut Lopezin hotellihuoneen edustalla, kun hän keräsi rohkeutensa ja koputti tähden oveen. Lopezin assistentit avasivat oven ja paiskasivat sen takaisin kiinni, kun siivooja pyysi nimikirjoitusta.

Samana päivänä siivousyrityksen johtaja otti yhteyttä Pray Dodajiin ja kertoi, että Jennifer Lopez oli valittanut siivoojan käytöksestä. Siivooja saikin potkut puhelimen välityksellä. Hotellin edustajan Cyrus Heydarianin mukaan Dodaj oli käyttäytynyt sääntöjen vastaisesti ja häirinnyt hotellivieraiden yksityisyyttä.

Jennifer Lopez sai tietää naisen väitetyistä potkuista Twitter-palvelussa. Supertähti kertoi, ettei hän antaisi ikinä kenellekään potkuja nimikirjoituksen pyytämisestä. Lopezin mielestä on loukkaavaa, että hänen faninsa uskoivat huhut todeksi.

– Luulin, että tunnette minut paremmin. En koskaan antaisi kenellekään potkuja nimikirjoituksen takia. Sain tietää tästä asiasta ensimmäisen kerran Twitteristä. Loukkaavaa, Jennifer Lopez kirjoitti blogissaan.

Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähtiin äskettäin Suomenkin valkokankailla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock.