Mies harrasti seksiä patsaan kanssa – väitti olleensa humalassa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalla kuulee aika ajoin kertomuksia seksuaalisuuden eri variaatioista, kun ihmiset tuntevat viehtymystä milloin mihinkin. Nyt eräs sveitsiläinen mies pidätettiin, kun hän harrasti seksiä patsaan kanssa.

Matthias Maier -niminen herrasmies herätti pahennusta Bulgariassa, kun hän yritti harrastaa seksiä pronssisen leijonapatsaan kanssa julkisella paikalla. 24-vuotias opiskelija jäi teostaan kiinni kirjaimellisesti housut nilkoissa. Hän oli nostanut jalkansa petopatsaan päälle ja oli jo tositoimissa, kun poliisit tulivat paikalle.

Maier väittää, että oli tilanteessa humalassa. Hänet tuomittiin julkisella paikalla tapahtuneesta epäsiveellisestä käytöksestä vuoden ehdonalaiseen tuomioon ja 20 punnan, eli 26 euron, korvauksiin. Patsaan häpäisy tapahtui Russen kaupungissa, uutisoi Female First -sivusto.