Seksikkäämpiä faneja saa hakea – Victorian enkelit Justin Bieberin konsertissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa järjestettiin viime viikolla Victoria’s Secretin vuosittainen muotinäytös, jossa huippumallit esittelivät muun muassa yrityksen alusvaatteita catwalkilla. Teinisensaatio Justin Bieber oli yksi spektaakkelimaisen illan esiintyjistä.

Viime viikolla tyttöystävästään Selena Gomezista eronnut Bieber sai muotinäytöskeikkansa myötä omaan konserttiinsa huomattavasti keskimääräistä näyttävämpiä faneja. Muotinäytöksestä nimittäin saapui paikalle kolme Victoria’s Secret -mallikaunotarta Erin Heatherton, Lindsay Ellingson ja Lily Aldridge.

Justin Bieberin ja Selena Gomezin eron syytä ihmetellään parhaillaan ympäri maailmaa. Tähän mennessä asiasta on esitetty jo useita näkemyksiä, jotka kaikki eivät luonnollisesti voi pitää paikkaansa. Justin Bieber otti äskettäin käsivarteensa Believe-tekstin, joka sai inspiraation hänen tuoreimmasta albumistaan. Nuorukaisen käsivarressa on myös pöllo-tatuointi, joka Bieberin mukaan symboloi viisautta, majesteettisuutta ja voimaa.