Kim Kardashian kateellinen 17-vuotiaalle siskolleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kim Kardashian on tehnyt valtavan omaisuuden bisneksillään, jotka saivat alkunsa hänen noustua yllättäen maailman seuratuimpien julkkistähtien joukkoon. Monien muiden julkkisten tavoin Kimikin teki läpimurtonsa alastonkuvien merkeissä.

31-vuotias tähti on tunnustanut olevansa kateellinen 17-vuotiaalle pikkusiskolleen. Kim kertoi Heat-lehden haastattelussa Kendall-siskon olevan julkkis, jota hän ihailee eniten. Lisäksi hän tunnusti, että haluaisi Kendall yhden päivän ajan. Syyksi Kim kertoo Kendallin hoikan ulkomuodon.

– Joudun näkemään niin paljon vaivaa laihtuakseni, Kim tilitti Heat-lehdessä.

Äskettäin Kimin poikaystävä Kanye West julkaisi esikuuntelupätkän uudesta White Dress -kappaleesta, jonka uskotaan viittaavan pariskunnan tuleviin häihin. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin kerrotaan häistä. Pariskunta on viime aikoina nauttinut toistensa seurasta monilla julkisilla treffeillä. Äskettäin rakastavaiset nähtiin juhlimassa Kimin 32-vuotissyntymäpäiviä.