Leryn Franco peppu pystyssä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa taannoin kisatuissa olympialaisissa oli mukana myös sankka joukko kaunottaria, jotka tarjosivat katsojille urheilun lisäksi myös silmänruokaa. Kisojen kuumimpiin kaunottariin lukeutui paraguaylainen Leryn Franco, joka kilpaili keihäänheitossa.

Kerroimme hieman ennen olympialaisia kuinka Leryn joutui noloon tilanteeseen muotinäytöksen catwalkilla. Hänen mekkonsa nimittäin petti sillä seurauksella, että koko toinen rinta pullahti paljaaksi. Nyt kaunotar on kuvattu Miami Beachilla nautiskelemassa auringonpaisteesta bikineihin pukeutuneena.

30-vuotias urheilija-malli Leryn Franco teki läpimurtonsa Pekingin olympialaisissa, jossa hänet noteerattiin ympäri maailmaa. Kaunotar rikkoi maansa keihäänheiton ennätyksiä jo teini-ikäisenä urheilijana. Leryn Franco on tehnyt menestyksekästä uraa myös mallina ja missinä. Hän poseerasi vuonna 2011 Sports Illustrated -lehden arvostetussa uimapukunumerossa. Lisäksi hän oli vuonna 2006 mukana Miss Paraguay -kilpailuissa, joissa selvisi finaaliin saakka.