Barbara Palvin kiistää Bieber-suhteen: ”Pyydän, rauhoittukaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Justin Bieber on parhaillaan erohuhujen keskiössä, sillä hän erosi äskettäin 20-vuotiaasta tyttöystävästään Selena Gomezista. Sittemmin kanadalaisen popparin on huhuttu iskeneen silmänsä Victoria’s Secret -alusvaatemalli Barbara Palviniin.

Huhut saivat alkunsa, kun Barbara Palvin julkaisi verkossa yhteiskuvan, jossa hän poseeraa Justin Bieberin kanssa Victoria’s Secret -muotinäytöksen takahuoneessa.

Kuva: Twitter

Teinitähden fanaattiset fanit pommittivatkin pian mallikaunottaren Twitter-blogia törkeillä kommenteilla, sillä he uskoivat Palvinin olevan syy Gomezin ja Bieberin eroon. Neitokainen on kuitenkin kiistänyt seurusteluhuhut.

– Hei kaikki. Pyydän, rauhoittukaa. Justin on kokonaan teidän!! Vain ystävyyttä! Tämä on viimeinen kerta, kun sanon sen. Rauhoittukaa. Välillämme ei ole mitään meneillään. Tapasin hänet ja otimme yhteiskuvan. Tekin tekisitte samoin, Barbara Palvin kirjoitti Twitter-blogissaan.

Justin Bieber ja Selena Gomez seurustelivat lähes kahden vuoden ajan. Disney-kaunottaren kerrotaan jättäneen kultansa yhteisen ajan puutteen ja luottamuspulan takia. Bieberin kerrottiin vastikään haikailevan ex-tyttöystävänsä perään ja tekevän kaikkensa saadakseen rakkaansa takaisin.

Selena Gomez sai aikoinaan jopa tappouhkauksia Justin Bieberin faneilta, kun he julkistivat seurustelusuhteensa. Pariskunta yritti pitää romanssinsa pitkään salassa, mutta paparazzikuvien ja huhujen myötä he päättivät hempeillä avoimesti. Nuori julkkispari vahvisti suhteensa huhtikuussa 2011 osallistuessaan yhdessä Vanity Fairin Oscar-juhliin Los Angelesissa.