Elefantti pieraisi miehen kasvoille – naurusta ei ollut tulla loppua

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Ohjelman myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi jopa ensimmäisissä mallikuvissaan. Siitä saakka Kelly on ollut aiempaa enemmän julkisuudessa.

Nyt 28-vuotias julkkiskaunotar kertoi faneilleen Twitter-blogissaan hauskasta tilanteesta, joka tapahtui hänen mallikuvauksiensa aikana. Kelly Osbourne oli kuvaamassa äskettäin kampanjakuvia, joiden avulla pyritään auttamaan uhanalaisia afrikannorsuja.

Kellyn poikaystävä Matthew Mosshart oli seuraamassa rakkaansa kuvauksia. Mies sai kuitenkin haisevan vastaanoton valtavan kokoiselta elefantilta, joka pieraisi 29-vuotiaan Mosshartin kasvojen edessä. Kelly Osbournen mukaan hän ei ollut koskaan nähnyt mitään yhtä hauskaa.

– Elefantti pieraisi poikaystäväni päähän. Hauskin asia, mitä olen koskaan todistanut! Kelly Osbourne kertoi yli kahdelle miljoonalle Twitter-seuraajalle blogissaan.

Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina. Kelly on kritisoinut julkisesti muiden muassa Christina Aguileran, Emma Watsonin ja Iso-Britannian herttuattaren Kate Middletonin pukeutumista.