Gisele Bundchen hehkuu alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumallien raskaaseen sarjaan lukeutuva Gisele Bundchen nimettiin aiemmin tänä vuonna jälleen kerran maailman eniten tienaavaksi huippumalliksi. Joulukuussa 2009 perheenlisäystä saanut supermalli palasi nopeasti kuvauksiin ja tekee edelleen aktiivista malliuraa.

Jälleen raskaana oleva supermalli vietti äskettäin lomaa Miamissa vauvamasunsa kanssa. Nyt julkisuudessa on levinnyt Dândi-alusvaatemerkin kuvia, joissa Gisele nähdään poseeraamassa ennen raskauttaan. Otoksissa mallikaunottaren yllä on muun muassa vihreä alusasukokonaisuus.

Kuva: Dandi
Kuva: Dandi

Bundchenilla on hallussaan ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisisa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa.