Superkolmikko Ludacris, Usher ja David Guetta yhteistyössä – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tulevaisuuden hittikappaleita on usein vaikea ja jopa mahdoton ennustaa, mutta kappaleiden tekijöiden nimet kertovat kuitenkin usein ainakin sen pääsevätkö kappaleet suoraan radiosoittoon.

Nyt popmaailmassa on muodostettu kolmikko, jonka tuotos saa takuulla huomiota. Ludacrisin uusi single Rest of My Life on nimittäin saanut tekijätiimiinsä artistin itsensä lisäksi myös Usherin ja konemusiikin kultasormen David Guettan.

Ainakin tekijätiimin perusteella kyseessä on hyvinkin potentiaalinen hitti, mutta aika näyttää miten se otetaan vastaan. Rest of My Life on peräisin Ludacrisin ensi vuonna julkaistavalta Ludaversal–albumilta. Kappaleen musiikkivideon ensi-ilta nähtiin viikonloppuna MTV European Music Awards -tapahtumassa Saksan Frankfurtissa.