Richard Dean Anderson on muuttunut kovasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka viihdealan kasaribuumi on saamassa jatkoa, kun aikoinaan supersuosioon ympäri maailmaa noussut Ihmemies-televisiosarja on tekemässä paluun elokuvan muodossa. Leffan yksityiskohdat ovat vielä salaisuuksia.

Televisiosarjan päätähti Richard Dean Anderson on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta, ja tuoreimpien kuvien perusteella hän onkin varmasti saanut olla rauhassa myös ihailijoilta. Miestä ei nimittäin ole enää kovin helppo tunnistaa samaksi.

Ihmemies MacGyver oli Suomessakin yksi 80-luvun suosituimmista televisiosarjoista. Sen pääosassa nähtiin Richard Dean Anderson, joka esitti mielummin älyynsä ja nokkeluuteensa kuin aseisiin turvautuvaa Phoenix-säätiön agenttia Agnus MacGyveriä. Sarjaa tehtiin seitsemän kauden ja kahden televisioelokuvan verran.