Anna Abreu palasi studioon – uusi levy jo työn alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelmasta aikoinaan pinnalle noussut ja sittemmin paikkansa viihdetähtenä upeasti lunastanut Anna Abreu nähdään parhaillaan Kidsrock-konserttisarjan tähtenä. Konsertteja on yhteensä viisi kappaletta, joista seuraava lauantaina Jyväskylässä.

Konserteissa ovat mukana myös Antti Tuisku ja Anna Puu. Tulevana sunnuntaina oleva Oulun konsertti on loppuunmyyty, muille paikkakunnille löytyy vielä tilaa, Warner Music raportoi. Kidsrock-kiertue juhlii 90 vuotta täyttävää Pelastakaa lapset ry:tä. Lomansa aikana Anna on matkustellut paljon ja viettänyt varsinkin Portugalissa pidempiäkin pätkiä.

– Olen rentoutunut ja viettänyt aikaa hyvässä seurassa. Olen myös ollut studiossa työstämässä uutta albumia parin kuukauden ajan. Halusimme aloittaa levynteon hyvin rauhallisesti ja antaa sen mennä omalla painollaan. Mitään julkaisuajankohtaa ei ole päätetty.

Kidsrock-konsertit järjestetään seuraavasti:

17.11. Jyväskylä Paviljonki

18.11. Tampere Pakkahuone

25.11. Turku Caribia

02.12. Helsinki Kaapelitehdas