David Beckhamin poika lahjoitti säästönsä kodittomille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkispari David ja Victoria Beckham lukeutuvat viihdemaailman eniten tienaaviin pariskuntiin. He ovat tienanneet kuluneen vuoden aikana jo noin 42 miljoonaa euroa. Kolmen poikalapsen katras kasvoi taannoin pienokaisella, kun perheeseen syntyi odotettu Harper-tyttövauva.

Jalkapallotähden vanhin poika Brooklyn Beckham on nyt tehnyt kunnioitettavan teon, ja lahjoittanut säästönsä kodittomille. 13-vuotias julkkisnuori osti rahoillaan varattomille ihmisille lahjoja kiitospäivän kunniaksi.

– Brooklyn sanoi vanhemmilleen, ettei halunnut lahjoja juhlapyhän kunniaksi tänä vuonna. Hän halusi lahjoittaa tavaroita niille ihmisille, jotka tarvitsivat niitä enemmän, kertoo lähde Daily Star -lehdelle.

Perheen henkivartijat kuljettivat pojan Rite Aid -kauppaan Los Angelesissa, että hän pystyi ostamaan hyväntekeväisyyslahjoihin muutaman ensiapupakkauksen. Brooklyn innosti myös veljensa Romeon ja Cruzin tekemään saman, ja trio etsiikin nyt sopivaa kohdetta, minne lahjoittaa ostamansa tavarat.

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. The Wanted -poikabändin uutisoitiin taannoin esiintyneen Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.