Kim Kardashian riisui kotibileissä – nyt riittää muotoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian on tehnyt valtavan omaisuuden bisneksillään, jotka saivat alkunsa hänen noustua yllättäen maailman seuratuimpien julkkistähtien joukkoon. Monien muiden julkkisten tavoin Kimikin teki läpimurtonsa alastonkuvien merkeissä.

Kuva: Twitter

Nyt Kim Kardashian on julkaissut Twitter-kuvassaan etenkin miesihailijoitaan villiinnyttävän kuvan. Neitokainen nimittäin poseeraa otoksessa pienissä printtikuvioisissa bikineissä. Bruneten vierellä nähdään hänen hyvät ystävänsä Larsa pippen ja Jonathan Cheban.

Kuva: Twitter

Äskettäin Kimin poikaystävä Kanye West julkaisi esikuuntelupätkän uudesta White Dress -kappaleesta, jonka uskotaan viittaavan pariskunnan tuleviin häihin. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin kerrotaan häistä. Pariskunta on viime aikoina nauttinut toistensa seurasta monilla julkisilla treffeillä. Äskettäin rakastavaiset nähtiin juhlimassa Kimin 32-vuotissyntymäpäiviä.