Lindsay Lohanin salattu pikkusiskopuoli löytyi – tältä teinityttö näyttää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Myös näyttelijättären julkkisvanhemmat joutuvat aika ajoin otsikoihin rahariitojen ja väkivaltaväitteiden merkeissä.

Nyt 26-vuotias Lindsay Lohan sulattelee parhaillaan shokkiuutista Michael Lohan -isänsä menneisyydestä. Näyttelijätär sai nimittäin tietää, että hänellä on 17-vuotias siskopuoli, joka sai alkunsa isänsä salasuhteesta. Michael Lohan päätyi lähes kaksi vuosikymmentä sitten sänkyyn Kristi Horn -nimisen naisen kanssa.

Nainen on yrittänyt jo neljän vuoden ajan vakuuttaa Michael Lohanille, että mies on hänen teini-ikäisen Ashley-tyttärensä isä. Julkkistähti halusi viedä asian päätökseen ja hän suostui tekemään isyystestin. Michael Lohan nähdään 15. marraskuuta Yhdysvaltojen televisiossa The Trisha Goddard -ohjelmassa, jossa miehen salattu menneisyys paljastuu koko kansalle, Wenn-sivusto uutisoi.

Michael Lohanilla ja hänen entisellä Dina-vaimollaan on neljä yhteistä lasta, Lindsay, Michael Lohan Jr., Ali ja Cody. Irlantilais-italialaista syntyperää oleva mies meni naimisiin Dina Sullivanin kanssa vuonna 1985, mutta pariskunnan liitto päättyi eroon vuonna 2005. Nykyään hän seurustelee toimittaja Kate Majorin kanssa. Pariskunnan myrskyisää suhdetta on seurattu tiiviisti otsikoissa.