Mel B yritti vahata miehensä alapäätä – pieleen meni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, muistetaan parhaiten legendaarisen Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Taannoin julkkistähti synnytti kolmannen lapsensa Madison Brown Belafonten, ja sittemmin hänen kerrottiin haaveilevan Ranskan kansalaisuudesta.

37-vuotiaan ex-spaissarin karvanpoistotaidot eivät vaikuta olevan samaa luokkaa kuin hänen laulutaitonsa. Laulajatar paljasti nimittäin australialaisen 2day FM -radiokanavan haastattelussa yrittäneensä vahata aviomiehensä Stephen Belfonten yksityisalueita – epäonnistuen siinä kuitenkin pahasti. Melanie ei noudattanut ohjeita tarpeeksi tarkkaan, mikä aiheutti miehelle pahoja kipuja – ja hänelle itselleen naurua.

– Melanie sanoi ”kulta, tiedän mitä olen tekemässä, minulla on upeaa australialaista laventelivahaa”, ja hän laittoi sitä alapäähäni… Katson alas ja huomaan sen repivän nahkaani pois, koska hän ei laittanut ensin puuteria iholleni. Jouduin istumaan kuumassa kylvyssä 40 minuuttia, ennen kuin vaha lähti irti, Stefan paljasti.

– En ole ikinä nauranut niin paljon. Nauroin niin kovaa, että se toi sixpackini takaisin! Stefan joutui minuutin ajan kidutetuksi, Melanie kertoi.

Spice Girls -yhtyeen hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti Mel B:n ja tämän miehen harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.