8 Mile -elokuvan kaunotar kissatappelussa – joutui oikeuteen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijätär-laulaja Taryn Manning on maailmalla vielä suhteellisen tuntematon nimi, vaikka hänet onkin nähty jo lukuisissa elokuvissa. Lähinnä hieman pienempien leffaprojektien sivurooleissa tähän saakka viihtynyt neitokainen on kuitenkin parhaillaan kovassa nosteessa.

Nyt 34-vuotias Taryn Manning on joutunut oikeuteen viime kuussa New Yorkissa tapahtuneen kissatappelun vuoksi. Näyttelijätär ajautui 12. lokakuuta käsirysyyn 23-vuotiaan assistenttinsa ja meikkaajansa Holly Hartmanin kanssa hotellihuoneessa. Manning joutui Manhattanin oikeusistuimeen pahoinpitelystä syytettynä.

Tähti määrättiin yhdyskuntapalveluun ja puolen vuoden pituiselle tarkkailujaksolle, jonka aikana hänen pitää pysyä poissa ongelmista. Naisen mukaan hän alkoi riidellä assistenttinsa kanssa kasaantuneiden erimielisyyksien takia. Taryn Manningin mukaan he ikään kuin ”tukahduttivat” toisensa, koska he viettivät liikaa aikaa keskenään.

– Olin kiertueella ja tein paljon pressitöitä. Kaksi tyttöä hengailemassa keskenään ja jakamassa vaatteitaan on tukahduttavaa. Me tukahdutimme toisemme… Hän on yksi parhaista ystävistäni. Koko juttu oli meille suuri opetus, Taryn Manning kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Taryn Manning syntyi Arizonan Tucsonissa. Vuonna 1999 alkanut ura on tuonut roolit muun muassa elokuvissa 8 Mile, Crossroads ja The Jon. Hänen esikoissinglensä So Talented julkaistiin vuonna 2009. Neitokainen julkaisee pian albumin, joka kantaa nimeä Freedon City. Manning nousi taannoin otsikoihin, kun hänen miesystävänsä Mams Taylor pahoinpiteli Täydelliset naiset -televisiosarjasta tutun Jesse Metcalfen.