Halusi tavata rakastajansa – äiti myi lapsensa maksaakseen bussilipun

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lasten laiminlyönti ja ihmiskauppa ovat erittäin vakavia rikoksia. Kohua herättäneen uutisen mukaan eräs kiinalainen nainen on syyllistynyt kumpaankin melko naurettavasta syystä. Hän nimittäin kertoi tarvinneensa rahaa bussilippuun päästäkseen tapaamaan rakastajaansa.

20-vuotias Kiinan Minhoun kaupungissa asuva Chen-niminen nainen karkasi kotoaan miehensä kanssa käydyn parisuhdenriidan päätteeksi. Chen otti mukaansa 18-kuukautisen poikansa Xiao Fengin. Fuzhou Daily -lehden mukaan hän vietti tämän jälkeen kolme yötä läheisessä Fuzhoun kaupungissa sijaitsevassa hotellissa, ja päätti tämän jälkeen vierailla toisessa kaupungissa asuvan rakastansa luona.

Chen kuitenkin huomasi bussipysäkillä, etteivät hänen mukaansa ottamat rahat riittäneet bussilippuun 800 kilometrin päässä asuvan miehen luokse. Äiti päätti hankkia rahaa 250 yuania, eli noin 31 euroa maksaneeseen lippuun myymällä lapsensa. Chen sai apua bussiasemalla työskenneleeltä pariskunnalta, ja onnistui myymään poikansa 5.000 yuanin, eli noin 630 euron, hintaan.

Rahoilla Chen osti uudet vaatteet, älypuhelimen ja bussilipun rakastajansa luokse, jonne hän jäi asumaan. Onneksi Xiao Fengin isä Xu sai tietää äidin teosta, ja ilmoitti asiasta poliisille. Viranomaiset pidättivät Chenin ja häntä auttaneen pariskunnan, jotka paljastivat lapsen sijainnin. Xiao Feng palautettiin isälleen aiemmin tässä kuussa.