Big Brother -kisa kovenee ja tunteet kiristyvät: ”Alkaa tulla korvista ulos”

Big Brother · Neea Jokinen

Parhaillaan televisiossa pyörivää Big Brother -tuotantokautta on enää jäljellä vain muutama viikko. Asukkaat nimeävät edelleen toisiaan häätöäänestykseen, ja tänään Isoveli aloitti nimeämiset. Päiväkirjahuone-keskustelu tuli yllätyksenä etenkin BB-Jonna A:lle.

Ensimmäisenä nimeämispisteensä antanut Jonna A kertoi haluavansa BB-Joukon ulos talosta. Naisen mukaan Joukon pitäisi päästä mahdollisimman nopeasti ulkomaailmaan, koska hänen esikoispoikansa laskettu aika on kuukauden päästä.

– Annan kaksi pistettä Joukolle, sillä menee vähän yli toi jäynien tekeminen. Rupes jotenkin ahdistamaan. Mulla on sellainen periaate, että mun kamoja ei pengota. Painavin syy on kuitenkin se, että Joukon pojan laskettu aika on kuukauden päästä, Jonna A perusteli.

– Miten Jouko ehtii valmistautua sen pojan tuloon, kun me täältä lähdetään, niin on muutenkin kaikkea hässäkkää. Joukon pitäisi päästä ulkomaailmaan, jotta sillä on aikaa valmistautua siihen, et sille tulee poika. Jouko on mahtava ihminen, mutta välillä tuntuu, et se ottaa muhun etäisyyttä, Jonna A jatkoi.

Yhden pisteen Jonna A antoi Iidalle.

– Iida on semmonen henkilö, joka ihmisenä ärsyttää täällä eniten. En edes oikein tiedä, mistä se tulee. Se on sellainen päällepäsmäri ja tietää kaikesta kaiken ja hehkuttaa itseään. Mun mielestä on erittäin hieno asia, että Iida on selvinnyt siitä onnettomuudesta, mutta sen asian jauhaminen alkaa tulla korvista ulos, Jonna A sanoi.

BB-Jouko on puolestaan kyllästynyt Jonna A:n kovaääniseen meuhkaamiseen. Hän antoikin päiväkirjahuoneessa naiselle kaksi pistettä.

– Jonnan kanssa vähiten mätsää asiat täällä talossa. Välillä sen huutaminen käy korviin ja sille tulee sellasia kiukkupuuskia, jotka vaikuttaa koko porukan fiilikseen. Joka asiasta pitää tehdä hirvee numero. Jos imuroi, niin siitä pitää mainostaa tuntia ennen. Jonna koko ajan tyrkyttää omaa apuaan, Jouko selitti.