Courtney Stodden rohkeassa nettikuvassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkistyrkyn mainetta kantava 18-vuotias Courtney Stodden on naimisissa Lost-televisiosarjasta tutun näyttelijän Doug Hutchisonin kanssa. Pariskunnalla on ikäeroa 34 vuotta. Stodden pysyttelee julkisuudessa muun muassa rohkeiden poseeraustensa merkeissä.

Nyt teinivaimo on julkaissut Twitter-blogissaan paljastavan kuvan, jossa hän poseeraa mustissa rintaliiveissä. Blondin rintamus on otoksessa pääosassa, sillä hän puristaa luomurintojaan yhteen. Neitokaisen Twitter-blogia seuraa yli 100.000 fania.

Kuva: Twitter

Vihreä maili -elokuvassakin esiintynyt Doug Hutchison ja Courtney Stodden menivät naimisiin viime vuoden toukokuussa Las Vegasissa. Teinitytön mukaan he deittailivat noin puolen vuoden ajan ennen kuin he päättivät tehdä suhteestaan vakavamman. He muun muassa lähettelivät toisilleen tekstiviestejä ja keskustelivat internetissä. Stodden on kertonut aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.