X Factor -kilpailijan traaginen menneisyys paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Parhaillaan televisiossa pyörivät Britannian ja Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmat ovat tehneet jo lukuisista kilpailijoistaan seurattuja julkkiksia. Yksi heistä on 21-vuotias Jahmene Douglas, jota on Britannian ohjelmaversion ennakkosuosikki.

Nyt Jahmene Douglas paljasti haastattelussa yksityiskohtia synkästä menneisyydestään. Nuorukaisen Eustace-isä oli väkivaltainen mies, joka hakkasi jatkuvasti lapsiaan ja vaimoaan. Perheenisä joutui vuonna 2002 vankilaan raiskauksesta ja vaimonsa puukottamisesta.

Jahmene oli kuitenkin saanut rajuja traumoja isänsä väkivaltaisesta käyttäytymisestä, ja hän yritti tehdä teini-ikäisenä itsemurhan. Laulajatähden mukaan hänen Daniel-veljensä ehti pelastaa sisaruksensa ennen kuin Jahmene ehti ottaa yliannostuksen lääkkeitä.

Soul-laulajan isä pääsi vankilasta vuonna 2008. Jahmenen Daniel-veli tappoi itsensä, kun hän sai tietää hirviö-isänsä olevan taas vapaalla jalalla. Daniel kannusti jatkuvasti upeaäänistä veljeään hänen laulu-urallaan. Jahmene päättikin osallistua X Factor -ohjelmaan kunnioittaakseen edesmennyttä veljeään, The Daily Mail -sivusto uutisoi.

Jahmene Douglas sai ensimmäisen X Factor -koe-esiintymisensä jälkeen tuomareilta ja yleisöltä huikeat suosionosoitukset. Etta Jamesin At Last -kappaleen laulaneen nuorukaisen esitystä on katsottu YouTubessa jo lähes kuusi miljoonaa kertaa. Lahjakas laulaja on esittänyt kilpailussa myös muun muassa Amy Winehousen, John Lennonin ja Adelen biisejä.