Kimin muhkeat muodot pullistelivat mekossa – kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitytähti Kim Kardashian on yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Nainen saa jatkuvasti ihailevia katseita niin miehiltä kuin naisiltakin kurvikkaan vartalonsa ansiosta. Kim nähdään yleensä paparazzikuvissa upeissa asuissa.

Nyt valokuvaajat piirittivät Kim Kardashianin, kun hän oli kävelemässä Lontoossa sijaitsevaan Dorchester-hotelliin. Tummahiuksinen kaunotar oli pukeutunut ihoa myötäilevään mekkoon, jonka kaula-aukko käänsi katseita. Realitytähden muhkeat rinnat pääsivät nimittäin oikeuksiinsa tiukan mekon yläosassa.

Äskettäin Kimin poikaystävä Kanye West julkaisi esikuuntelupätkän uudesta White Dress -kappaleesta, jonka uskotaan viittaavan pariskunnan tuleviin häihin. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin kerrotaan häistä. Pariskunta on viime aikoina nauttinut toistensa seurasta monilla julkisilla treffeillä. Äskettäin rakastavaiset nähtiin juhlimassa Kimin 32-vuotissyntymäpäiviä.