Mila Kunis paljasti: ”Ensisuudelma Ashton Kutcherilta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailma sai kesän aikana uuden Hollywood-unelmaparinsa, kun 70′s Show -hittisarjan tähdet Mila Kunis ja Ashton Kutcher julkistivat seurustelusuhteensa. He ovat tunteneet toisensa 15 vuoden ajan, mutta ystävyys muuttui taannoin romanssiksi.

Mila Kunis tutustui Ashton Kutcheriin vuonna 1998, kun kaunotar oli vasta 15-vuotias. Näyttelijätär kertoi People-lehdelle vuonna 2001, että hän sai ensisuudelmansa televisiokameroiden edessä Ashton Kutcherilta. Naisen mukaan hän oli hermostunut 70’s Show -ohjelmassa ikuistetusta suudelmasta. Kunis oli nimittäin tapahtuneen aikaan vielä tuntematon tähti, kun taas Kutcher oli saanut kuuluisuutta muun muassa Calvin Klein -mallina.

– Näin Ashtonin ja ajattelin, että hän on se kuuma Calvin Klein -malli. Olin niin ihastunut häneen. Ja sitten sain tietää, että suutelemme kameran edessä, Mila Kunis kertoi lehdelle.

Ashton Kutcher muisteli tapahtunutta vuosikymmen sitten samaisen lehden haastattelussa. Näyttelijäkomistuksen mukaan hänen vatsassaan pyöri perhosia, koska tähden piti suudella ”pikkutyttöä”. Hän oli kuitenkin innoissaan siitä, että hän sai olla Kunisin ensimmäinen televisiosuudelma.

Ukrainalaissyntyinen amerikanjuutalainen Mila Kunis tuli tunnetuksi 70′s Show -komediasarjasta. Hän näyttelee myös suositussa Family Guy -animaatiosarjassa Meg Griffinin roolin. Neitokainen on viime vuosina laajentanut uraansa elokuviin ja näytellyt muun muassa elokuvissa Forgetting Sarah Marshall, Max Payne, Black Swan, Vain seksiä ja Ted.