Nicole Scherzinger sai traagisen suru-uutisen – jatkoi esiintymistään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Televisiossa pyörivän Britannian X Factor -kykyjenetsintäkilpailun tuomaristossa istuva Nicole Scherzinger tunnetaan musiikkiuransa lisäksi formulatähti Lewis Hamiltonin tyttöystävänä. Laulajakaunottaren väitettiin äskettäin viettäneen läheisiä hetkiä muusikko Chris Brownin kanssa yökerhossa.

Nyt 34-vuotias Nicole Scherzinger on saanut kuulla traagisen suru-uutisen, sillä hänen rakas isoäitinsä menehtyi viime viikonloppuna. Laulajakaunotar ei kuitenkaan järkytyksestä huolimatta keskeyttänyt pestiään X Factorissa, vaan hoiti työnsä lauantaina ja sunnuntain live-lähetyksissä.

Nainen matkusti maanantaina kotimaahansa Yhdysvaltoihin poikaystävänsä Lewis Hamiltonin kanssa. Tähti palaa Britanniaan vasta ensi viikolla, sillä hän aikoo osallistua edesmenneen isoäitinsä hautajaisiin. Scherzingerin edustaja kertoi traagisesta suru-uutisesta julkisella tiedotteella.

– Nicole joutui palaamaan Yhdysvaltoihin isoäitinsä hautajaisiin. Surullista, isoäiti kuoli lauantaina, edustaja kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Havaijilaissyntyinen Nicole Scherzinger nousi julkisuuteen The Pussycat Dolls -tyttöryhmän päälaulajana. Neitokainen tekee mallintöitä ja näyttelee satunnaisesti elokuvissa. Hän voitti Dancing with the Stars -ohjelman tanssiparinsa Derek Houghin kanssa. Neitokainen on nähty Amerikan X Factor -kilpailun tuomarina, minkä jälkeen hän siirtyikin tuomaroimaan saman ohjelman brittiversiota.