Teresa Palmer kohautti Twilight-ensi-illassa – asu liian paljastava?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen näyttelijäkaunotar Teresa Palmer tuli tunnetuksi Kauna 2 -elokuvasta. Sittemmin hänet on nähty elokuvissa Noidan oppipoika, Take Me Home Tonight ja Bedtime Stories.

Nyt vaalea kaunotar on nähty Twilight – Aamunkoi osa 2 -elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa. Teresa näyttäytyi punaisella matolla melkoisen paljastavassa asukokonaisuudessa, joka hädin tuskin peitti tähden rinnat ja jätti myös tämän selän avoimeksi.

Huolimatta lupaavasti alkaneesta näyttelijättären urastaan 26-vuotias Teresa Palmer aikoi alunperin toimittajaksi. Hänen ensimmäinen roolinsa oli vuonna 2006 elokuvassa Wolf Creek. Tänä vuonna neitokainen lanseerasi oman hyvinvointiin keskittyneen internetsivustonsa Your Zen Life, jonka kaunotar loi ystävänsä Phoebe Tonkinin kanssa. Hänet tullaan näkemään tulevaisuudessa elokuvissa Love and Honor sekä Warm Bodies.