Bond-kaunotar myönsi viimein silikonit: ”Halusin rintani terhakoiksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen näyttelijätär Jane Seymour tunnetaan Bond-tyttönä, sillä hänet nähtiin vuonna 1977 elokuvassa Elä ja anna toisten kuolla Roger Mooren kanssa. Tähti on esiintynyt myös muun muassa Tohtori tuli kaupunkiin -televisiosarjassa ja Kuokkavieraat-hittielokuvassa.

Nyt 61-vuotias Jane Seymour on paljastanut muovanneensa ulkonäköään plastiikkakirurgialla. Huomattavasti ikäistään nuoremmalta näyttävän tähden mukaan hän on muun muassa tehnyt kauneusleikkauksen silmäluomilleen ja takamukselleen. Lisäksi kaunottarella on silikonirinnat.

– Olen tehnyt silmäni, takamukseni ja rintani. Silikonit hankin 20 vuotta sitten. Imetin lapsiani ja rintani muuttuivat. Halusin rintani terhakoiksi, joten silikonit olivat hyvä siirto, Jane Seymour kertoi London’s Daily Mail -lehdelle.

Jane Seymour on ollut naimisissa neljä kertaa. Hänen ensimmäinen avioliittonsa Michael Attenborough kanssa kesti vain kahden vuoden ajan. Geoffrey Planerin kanssa nainen viihtyi aviossa vuoden ajan. Seymour erosi kolmannesta aviomiehestään David Flynnistä 11 vuoden liiton jälkeen. Entisellä pariskunnalla on lapset Katherine ja Sean. Nykyään näyttelijätär on naimisissa James Keachin kanssa, ja heillä on vuonna 1995 syntyneet kaksospojat Johnny ja Kristopher.